Vjera

📖Dok i dalje govorimo o vjeri,pročitat ćemo Hebrejima 12:1-2: Zato i mi,opkoljeni tolikim oblakom svjedoka,odbacimo od sebe svako breme i grijeh koji lako zavodi,te ustrajno trčimo na utakmici koja nam je određena! Uprimo pogled u začetnika i završitelja vjere,u Isusa,koji namjesto određene mu radosti podnese križ ne mareći za sramotu te « otada sjedi s desnu « Božjeg prijestolja!

✨Ono što ovaj odjeljak nas uči o vjeri je važno za nas da razumijemo ako želimo napredovati u našoj vjeri. Jednostavna istina je ovo : Isus je Autor i Završitelj naše vjere. On ne samo da je autor, On je taj koji razvija našu vjeru.

💪Sjećaš li se one ilustracije bodybuildera od prijašnja dva dana? Pa ako je naša vjera kao bodybuilder onda je Isus naš trener za utege. Mnogi ljudi koji su zaista zainteresirani za bodybuilding imaju profesionalne trenere koji rade sa njima u izgradnji njihove mišićne mase i u oblikovanju tijela. Kao i profesionalni treneri za bodybuildera,Isus je naš profesionalni trener vjere.

💭Nitko ne zna više o vjeri kao Isus. Ako želiš da naučiš više o vjeri,trebaš da slušaš Isusa. Trebaš da slijediš Njegovo uputstvo kako da izgradiš svoju vjeru. U narednim danima, pričat ćemo o tri nivoa vjere o kojoj je Isus govorio. Kroz taj proces,ja se molim da ćeš otkriti gdje se ti nalaziš i da vidiš gdje treba da budeš i šta je potrebno da tvoja vjera raste.

Posted in Hrana za naše misli and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.