Novosti

Molitvena lista ecm 16-3

1. Molite za zaštitu svojeg života od informacija koje donose nesigurnost, obmanu i strah u vaš um, te osjećaj ugroženosti i bespomoćnosti. Ovim načinom neprijatelj paralizira kršćane i dovodi ih do mjesta razočaranosti i preispitivanja da li Bog uopće čuje i vidi naše trenutno stanje. U Bibliji piše da je naše borbeno oružje božanski jako … 2 Kor 10:4-5

2. Molite za zdravstvene ustanove na području zemlje, za mudrost u donošenju odluka, za upravljanje i reguliranje stvari za zaštitu zemlje Bosne i Hercegovine, molimo za one koji su već zaraženi, da u ovom vremenu istinski traže Boga i da spoznaju Isusa Krista te dožive potpuno ozdravljenje!

3. Molite da ovu cjelokupnu situaciju, Bog upotrijebi za svoju slavu i proširenje kraljevstva Božjega na području Bosne i Herecegovine kao i na ostalim područjima gdje je virus donio pomutnju i zbunjenost među ljude, jer teško je ljudima razumijeti kako uz sav napredak tehnologije i medicine da je nemoguće doći do lijeka i samo čekati kako će samo tijelo zaraženih ljudi uspjeti prevladati bolest.

4. Molimo za konferenciju Kraljevih Kćeri, za sudionike, govornike, sve one sestre koje su u organizaciji same konferencije u Bijeljini, Etno Selu Stanišići, za potrebne financije za konferenciju kao i da se prijavljuju i u vjeri da će Bog providjeti sve potrebe financija koje osobno trebaju platiti kao i slobodne dane koje će tražiti od posla kojeg rade!

5. Molimo za Tursku, Grčku kao i ostale zemlje kroz koje prolaze migranti i viđenja situacije su različiti ALI Biblija nam govori da oni koji se pouzdaju i ljube Boga, Bog izvodi sve na dobro! Stvari trebamo gledati iz Božje perspektive a ne ljudske, političke, interesnih skupina. Što Bog može učiniti kroz Svoju crkvu ovdje na zemlji. Zamislite da se crkva Evrope pokrene u molitvi i evangelizaciji i dočeka s time migrante a ne humanitarnim paketima i lijepim riječima dobrodošlice da sve izgleda lijepo, humano i iz dobroga srca! Bog ima plan za svaku osobu koja se okrene Njemu i preda svoj život, svoje planove, maštanja i snove da On kao Bog usmjerava nas, to bi bila potpuna transformacija za migrante, da rade, privređuju za sebe i ono najbitnije, šire kraljevstvo Božje. Molite za promjenu u Evropi ajoš više za promjenu u crkvama Evrope!

6. Islamski svijet: molite za potpunu obnovu Hamdije novog vjernika iz države Čad u Africi. Zbog pritiska da se vrati nazad u Islam, grupa ga je ostavila u pustinji da umre, ali Bog ga je čudesno spasio, doveo neke ljude da ga nađu u pustinji. Država Čad broji 16 miliona stanovnika od toga je 57% muslimana.

7. Islamski svijet: molimo za 50 obitelji u pokrajini Punđab u Pakistanu, koji finaciraju izgradnju crkve. Lokalni kršćanin govori:muslimani nas zastrašuju, ako nastavimo graditi crkvu, zapalit će naše kuće gdje živimo.

8. Islamski svijet: za vjeru kršćana u Siriji – to znači biti diskriminiran, odbačen, prezren i napadnut zbog Krista. Sirija broji 17 miliona stanovnika, od toga je 89% muslimana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.