O nama

Evanđeoska crkva je zajednica reformacijske baštine s pentekosno-karizmatskim obilježjima, koja stavlja naglasak na osobno praktično iskustvo, obraćenje i vjeru u Gospodina Isusa Krista. Želimo biti zajednica u koju su svi dobrodošli, u kojoj vlada atmosfera ljubavi i nade, molitve, slavljenja i učeništva.

Biblija je naš vodič i temelj za našu vjeru i način života. Vjerujemo da je Sveto pismo Božija riječ, nepogrešiva i jedini autoritet vjere; u spasonosnu žrtvu Gospodina Isusa Krista kao jedini put spasenja; da se osoba spasava vjerom kroz prihvatanje Kristove otkupljujuće žrtve; vjerujemo u Sveto Trojstvo - Oca, Sina i Duha Svetog; u krštenje vodom odraslih vjernika; u krštenje Duhom Svetim; vjerujemo da i danas Bog čudesno iscjeljuje i djeluje u životima ljudi.

Poruka o Kristovom djelu na križu je mnogima od nas potpuno promijenila život, spasila brakove, izvukla iz ovisnosti i dala snagu za nastaviti dalje. Ovom stranicom želimo svjedočiti o tome. Nadamo se da ćete čitajući ovu stranicu biti ohrabreni i potaknuti da tražite Boga.  Naša je molitva i želja da prihvatite Isusa kao svoga Spasitelja i osobno se uvjerite kako je dobar naš Bog.